Baromfi- és húsfeldolgozó üzemek létesítése

 

Húsfeldolgozó üzem: higiénikusan az ide vonatkozó szabályzatok betartásával


A hűtőházak tervezésében és kivitelezésében is élen járó Amega Hűtőmester Kft. a hűtéstechnika területén sokéves tapasztalattal rendelkező vállalat. Tevékenységi körünkbe a baromfi,  illetve a  húsfeldolgozó üzemek létesítése is.
A hűtéstechnikai rendszerek teljes tervezését és kivitelezését ezen profilunknál is vállaljuk, versenyképes árainkkal és professzionális szolgáltatásainkkal egyaránt.

 

húsfeldolgozó üzem létesítés

A baromfi-és egyéb hústermékek megfelelő hűtése légfontosságú feladat!

 

 

Egyéni és speciális igényeket is ellátunk


Egyéni és speciális igényeket illetően is állunk rendelkezésére, hiszen a húsfeldolgozó üzemeknél rendkívüli mértékben kell figyelnünk nemcsak a lehűtött helység nagyságára, méretére, hanem az itt fellelhető eszközök és a lehűteni kívánt termékek higiéniájára is.
Különösen nagy értékű hústermékek tárolása és hűtése esetén ajánljuk ügyfeleinknek a hűtő rendszerek működését felügyelő távfelügyeleti- és riasztó rendszerek kiépítését.

húsfeldolgozó kiépítése

Húsfeldolgozó üzemek kiépítése: a legmodernebb hűtéstechnikai rendszerek használatával.


A hűtőházban jelentkező esetleges technikai problémák feltárását, és a tárolt/hűtött húsipari termékek minőségének biztosítását szolgálják a működést folyamatosan felügyelő informatikai rendszerek. Legyen szó a hőszivattyúk, vagy a hűtőrendszer működéséről, a beltéri levegőminőségről, a hűtőházban uralkodó páratartalomról, speciális eszközökkel minden eszköz értéke mérhetővé válnik! Így az ezek működésében fellépő bármely anomáliára hamar fény derül-ez esetben pedig cégünk a lehető leghamarabb közbeavatkozhat, megkímélve Önt a hústermékek minőségromlásától-és a pénzügyi veszteségtől.

 

 

Húsfeldolgozó üzem: a tervezéstől, a kiépítésen át a karbantartásig


Természetesen a nyersanyagok előállítása is elengedhetetlen egy húsfeldolgozó üzem minősítésénél.
A kapacitás, a lehűteni kívánt helyiség méreteinek megfelelő hűtéstechnikai berendezések felmérése után igyekszünk ügyfeleink speciális igényeit kielégíteni.
Hűtőkamráink és speciális mélyhűtőink bármilyen méretben megtalálhatóak, a tervezéstől a kivitelezésig biztosítjuk ügyfeleink számára szolgáltatásainkat.

 

Alapozza meg húsfeldolgozó üzeme sikerét, és kérje ajánlatunkat már most!

 

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!