• SZENDVICSPANEL SZERELÉS EGY OKOS BEFEKTETÉSÉRT
  2018. június 20
  339
  A világ energiatermelése még nagyban szennyező fosszilis erőforrások kiaknázásán alapszik. Ahogy emelkedik a környezetterhelés és ennek következményeképp az átlaghőmérséklet valamint a kitermelés szűkülő teljesítményéből fakadóan az energiaárak, úgy válik egyre nélkülözhetetlenebbé az energiahatékonyság növelése is.
 • Zöld jövő a hűtőberendezések piacán!
  2018. október 29
  46
  Környezettudatosan építkezni és környezettudatos szemlélettel vállalkozni egy meghatározó tényező a Földünk jövője érdekében. Nem mindegy, hogy milyen alapanyagokkal dolgozunk, hiszen nem csak a környezetünk, de saját magunk érdekét is szolgáljuk ezzel.
 • Betonfúrás a Hilti szakértelmével!
  2018. október 24
  67
  A hatékony betonfúrás kivitelezéséhez szükséges a megfelelő fúró és a fúrószár alkalmazása. Erre leginkább a pneumatikus fúrókalapács alkalmas. 10-12 mm-es furatokhoz elegendő egy kisebb teljesítményű, 600-800 Wattos fúrógép is, viszont a nagyobb kődarabok és betonvasak széttöréséhez már speciális acélfúró szükséges.
 • Nyári termények megfelelő hűtve tartása
  2018. október 10
  95
  El tudja képzelni, hogy bizonyos zöldségekhez és gyümölcsökhöz csak idényjelleggel juthat hozzá? Valószínűleg, nem. Vagy csak nagyon nehezen. Az évek során egyre jobban felgyorsult fogyasztói igények megkövetelik azt, hogy mindent azonnal megkaphassanak. Ahhoz, hogy a különböző hűtést igénylő termények minden időben, a legjobb minőségben a boltok polcain legyenek, szükséges a korszerű hűtőház, ami a megfelelő technológiával frissen tartja a termékeket.
 • Klímaberendezések – Az Ön hűtőháza vajon megfelelően üzemel?
  2018. október 05
  94
  A kiélezett piaci verseny egyik fő kritériuma a hűtőházban optimálisan működő hűtéstechnika rendszer, ami ideális hőmérsékleten tartja a gyümölcsöket és zöldségeket télen-nyáron.
Témák
Címkék