SZENDVICSPANEL SZERELÉS EGY OKOS BEFEKTETÉSÉRT

2018. június 20
2426
SZENDVICSPANEL SZERELÉS EGY OKOS BEFEKTETÉSÉRT

A világ energiatermelése még nagyban szennyező fosszilis erőforrások kiaknázásán alapszik. Ahogy emelkedik a környezetterhelés és ennek következményeképp az átlaghőmérséklet valamint a kitermelés szűkülő teljesítményéből fakadóan az energiaárak, úgy válik egyre nélkülözhetetlenebbé az energiahatékonyság növelése is. A tét nem kicsi, hiszen a vállalati kasszából éves szinten több nullás nagyságrendű összegek párologhatnak el feleslegesen azzal, hogy hiányzik a légmentes tömítés és elégtelen a hőszigetelés minősége.

 

A szendvicspanel típusai:

Alapvetően két nagy csoportot különböztetünk meg a szendvicspanel szerelés esetében aszerint, hogy vertikális vagy horizontális viszonylatban nézzük őket. Így beszélhetünk tető -, és falpanelről.

 

egy szintes csarnok szendvicspanel szereléssel
Egyszintes paneles kivitel


Tetőpanel: 3 vagy 5?

A vállalkozás tevékenysége, annak infrastrukturális igénye valamint a beruházásra fordítható tőke nagysága dönti el ez a kérdést. Mindkettő praktikus, minőségi, energia hatékony és időtálló megoldást jelent. A két típus közötti különbség leginkább abból adódik, hogy míg az 5 bordás tetőpanel statikailag nagyobb stabilitást kölcsönöz az épületnek, addig a 3 bordás tetőpanel egy gazdaságosabb megoldást kínál.

 

Falpanel: sokszínűen hatékony

A falpaneleknél tényleg igaz az a mondás, hogy csak a képzelőerő szabhat határt. Élénk színekben pompázó szendvicspanelek révén igazán kreatívvá tehetjük megjelenésünket. Miért fontos ez? A marketing-tevékenység nem áll meg termékünk csomagolásának megtervezésénél. A központi épület vagy a termelés színhelyének külső megjelenése is fontos szerepet játszhat a cég megítélésében. A gondosság, az elkötelezettség és az elhivatottság mind tükröződhet benne.

 

számos színben elérhető a szendvicspanel szerelés
Szín kavalkáddal a hathatós megjelenésért


A szendvicspanel szerelés bármilyen RAL színben, a megjelenés tökéletesre finomítása érdekében rejtett vagy látszó rögzítés mellett történő kivitelezést is megenged.
A stratégiai célok realizálásához egységben célszerű gondolkodni. Kezdje rögtön egy egységes megjelenés kialakításával.

címkék:
Témák
Címkék