Hűtőházak generál kivitelezése


Hűtőház és szendvicspanel szerelés: nálunk duplán megéri!

Az Amega Hűtőmester Kft. széleskörű profiljában kiemelkedő szerep jut a hűtőházak tervezésének, illetve kivitelezésének is. Cégünk főként vállalatok számára tudja biztosítani ezt a szolgáltatást. Hatékonyan, megbízhatóan és professzionálisan szolgáljuk ki minden kedves ügyfelünket.

 

Hűtőház tervezés és kivitelezés

A hűtőházak kialakítása során rendkívüli fontos szempont, hogy megfeleljünk az idevonatkozó Európai Uniós szabványoknak. Ezen kívül szintén nem elhanyagolható törekvésünk, hogy nálunk mindenki megtalálhassa a lehűteni kívánt helyiség méretéhez, funkciójához megfelelő hűtőgépészeti lehetőségeket. Nálunk megbízható szakemberek biztosítják, hogy a legmegfelelőbb hűtőgépek kerüljenek kiépítésre. A különböző méretű professzionális hűtőgépeink kiváló működését képzett szakmai stábunk biztosítja.

hűtőház generál kivitelezéshűtőház építés

Cégünk vállalja hűtőházak generál kivitelezését: tervezéstől-a felépítésen át-az üzemeltetésig.

Mire terjed ki a hűtőház generál kivitelezése?

A generál kivitelezés nemcsak az üres, épülettel nem rendelkező telephelyre történő hűtőház építésére vonatkozik, hanem egy, már meglévő épületet is hűtőházzá tudunk alakítani. Ezen felül pedig a régebbi, kevésbé jól működő – már meglévő – hűtőházak korszerűsítését is vállaljuk.


Hogyan zajlik a hűtőházak generál kivitelezése?

Üres telephely esetén minden esetben földmunkával kezdjük a generál kivitelezést. A területet alaposan felmérjük, többszörösen átbeszéljük ügyfeleinkkel, hogy mekkora területre szeretné az épületet felépíteni, ezen kívül hány helyiséget tartalmazzon, illetve fontos tudnunk azt is, hogy a leendő hűtőház minek a hűtésére szolgál majd. A földmunka után a területet lebetonozzuk, majd jöhet az acélszerkezet megépítése, ezután pedig következhet a panel építése.
Fontos kiemelnünk, hogy cégünk az épület megtervezésétől a munkafolyamat befejezéséig minden fázis végrehajtását vállalja. Ügyfelünknek nem kell tervezőt fogadnia, hiszen kellő szakmai tapasztalattal rendelkezünk a tervezés területén is. Teljes mértékben tudjuk vállalni a tervezési folyamatot, díjazás ellenében.

Ügyfeleinkkel történő többszöri helyszíni egyeztetés és felmérés után tudjuk elvállalni a hűtőház teljes körű generál kivitelezését. A már meglévő hűtőházak újratervezését, illetve korszerűsítését is vállaljuk. A teljes munkafolyamat alatt műszaki ellenőr van jelen, aki online építése naplót vezet, így mindkét fél egyszerűen ellenőrizheti a munkafolyamatokat.
Az elkészült épület átadásánál karbantartási szerződést kötünk. Hűtőházainkban távfelügyeletet helyezünk el, ezen felül pedig vállaljuk a fix szivárgásvizsgálatokat is. Cégünk nem csupán a hűtőházak genereál kivitelezését vállalja, hanem az azzal kapcsolatos későbbi munkálatokat is!


Az egyéni vállalkozásokról sem feledkeztünk meg

A vállalkozók nagy beruházásai mellett természetesen vállaljuk az egyéni vállalkozások ( éttermek, hentes üzletek ) esetében is a hűtőkamra építését. Keressenek bennünket bizalommal, hiszen az adott épület behűtését is szakértelemmel végezzük. 

 

hűtőház kivitelezés

Hűtőházak generál kivitelezése: szervezze ki egy ki egy kézbe az összes ide vonatkozó tevékenységet!

 

Szendvicspanel szerelés

Egy épület hűtése mellett a hőszigetelés szintén kiemelten fontos feladat, így ha a szendvicspanel szerelés megfelelően történik, akkor rengeteg pénzt tudunk megspórolni hónapról-hónapra. 


Szendvicspanel előnyei

A szendvicspanel hatalmas előnye, hogy gyorsan beszerelhető, így vállalkozása nem esik ki hosszú időre a termelésből a szerelés ideje alatt sem. Ráadásul, ha a szendvicspanel meghibásodna, javítása könnyen és gyorsan, alacsony anyagi befektetéssel végrehajtható. A szendvicspanel szerelés egyik nem elhanyagolható előnye mindemellett, hogy egy hatékony eljárás, ami ráadásul esztétikus kinézetet is nyújt az épületeknek. Az esztétikai szempont mellett nem elhanyagolható, hogy kielégíti a magas higiéniai követelményeket is. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy nagymértékben áll ellen a magas hőmérsékletnek, illetve mechanikai hatásoknak. 

 

szendvicspanel szerelés

Szendvicspanel felhasználási területei

A szendvicspanelt több területen is fel lehet használni, ebből sorolnánk fel pár opciót, a teljesség igénye nélkül. 

  • üzemcsarnokok
  • gazdasági épületek
  • tornacsarnokok
  • hűtőházak

A szendvicspanelt több színben is meg lehet rendelni a RAl skála sztenderd színeiben. Évek óta jelentős technológiai újításokon, illetve fejlesztéseken megy keresztül a szendvicspanel gyártása. A korszerű és modern technológiának köszönhetően kitűnő választás lehet ügyfeleink körében.
A hűtőházak megtervezése és kivitelezése, illetve a szendvicspanel szerelés tehát kiemelkedő meghatározásban szerepel vállalatunk profiljában. 

 

Kalkuláljon velünk, hiszen mi ehhez értünk a legjobban!