SZENDVICSPANEL SZERELÉSA szendvicspanel nem más, mint két lemezlap, amely között egy szigetelő réteg található (ez lehet purhab, vagy ásványgyapot). Ez a technológia megoldás kiváló hőszigetelést és összeszerelése során légmentes tömítést biztosít.

Egy épület hűtése mellett a hőszigetelés szintén kiemelten fontos feladat, így ha a szendvicspanel szerelés megfelelően történik, akkor rengeteg pénzt tudunk megspórolni hónapról-hónapra.

 

szendvicspanel szerelés gyorsan egyszerűen
Generál kivitelezése: szervezze ki egy kézbe az összes ide vonatkozó tevékenységet!

 

A szendvicspanel hatalmas előnye, hogy gyorsan beszerelhető, így vállalkozása nem esik ki hosszú időre a termelésből a szerelés ideje alatt sem. Könnyű a javítása, és cseréje, amely mindössze alacsony anyagi befektetést igényel. A szendvicspanel szerelés hatékony eljárás, amellyel energiát spórolhat meg vállalkozásának, emellett esztétikus látványt is ad az épületnek. Maximálisan kielégíti a magas higiéniai követelményeket is, ezek mellett ellenáll a magas hőmérsékletnek és a külső mechanikai hatásoknak is.

 

egyedi méretű szendvicspanel szerelés

Igény esetén egyedi méretű szendvicspaneleket is le tudunk gyártatni.


A szendvicspanel ez az előfestett acéllemez a RAI skála bármely standard színében kérhető, tovább:
-    Légmentes tömítést tesz lehetővé.
-    Standard sávos, sima, vagy mikrobordás kivitelben is kérhető.
-    Hőszigetelő tetőpanelként 3 vagy 5 bordával is rendelhető.
-    Fali szendvicspanelként látszó, vagy rejtett rögzítéssel is felszerelhető.
-    Élelmiszeripari bevonattal is ellátható!

 

Szendvicspanel szerelés felhasználási területei

A szendvicspaneleket több területen is használják, így ebből sorolnánk fel pár opciót, a teljesség igénye nélkül.

  • üzemcsarnokok
  • gazdasági épületek
  • tornacsarnokok
  • hűtőházak

A szendvicspanelekkel kapcsolatban évente új technológiai fejlesztések látnak napvilágot, így mindig a legkorszerűbb megoldást kínáljuk ügyfeleinknek. Ahogy említettük, esztétikailag is helyt állnak szendvicspaneljeink, hiszen a RAI skála standard színeiből bármelyiket választhatja ügyfelünk, így az egységes képet mutathat az épület többi részével!

A hűtést igénylő épületek tervezés és kivitelezés, illetve a szendvicspanel szerelés tehát kiemelkedő meghatározásban szerepel vállalatunk profiljában.

 

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!