HŰTŐHÁZ GENERÁL KIVITELEZÉS


Az Amega Hűtőmester Kft. széleskörű profillal rendelkezik – amelyben kiemelt szerepet kap a hűtőházak tervezése és kivitelezése. Cégünk főként vállalatok számára biztosítja ezt a szolgáltatást, amelyet gyorsan, hatékonyan, megbízhatóan, professzionális stábbal végzünk el.

Hűtőház tervezés és kivitelezés

A hűtőház építése során fontos szempontokat is követnünk kell – idevonatkoznak a hatályos Európai Uniós szabványok, amelyeknek teljes mértékben eleget teszünk. Törekvésünk, hogy mindenki számára a lehető legtökéletesebb szolgáltatást nyújtsuk az ügyfél egyedi igényeinek megfelelően. Nálunk megbízható, professzionális szakemberek biztosítják, hogy a legkorszerűbb hűtéstechnikai rendszerek kerüljenek az Ön hűtőházába!

Ha a beruházással kapcsolatosan már korábban elkészített tervrajzzal érkezik, az a legnagyszerűbb megoldás - ha nem, emiatt sem kell aggódnia, mi megtervezzük az Ön vállalkozására szabott hűtőházat!

A tervezést megelőzően számos kérdés felmerül, ezek közül csak, hogy a legfontosabbakat említsük:

  • milyen alapterületű legyen a hűtőház?
  • milyen hűtőház építésre van szükség?
  • hányan dolgoznak majd a hűtőházban?
  • milyen profillal készül a hűtőház?
  • milyen termékeket tárolnak vagy hűtenek?

 

A tervezés folyamatába belekalkuláljuk a világítást és a légtechnikát is!

 

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

 

Az egyéni vállalkozásokra is vevők vagyunk!

A vállalkozók nagyobb beruházásai mellett, vállaljuk az egyéni, kisebb vállalkozásokban levő hűtőházak megépítését, korszerűsítését is.

 

hűtőház építés csarnokhűtőház tervezés és kivitelezés 
Cégünk vállalja hűtőházak generál kivitelezését: tervezéstől - a felépítésen át - az üzembe helyezésig.

 

Mit jelent a hűtőház generál kivitelezése?

A generál kivitelezés nálunk azt jelenti, hogy nemcsak az üres telephelyre telepítünk hűtőházat, hanem az említett területen álló, már meglévő épületet is átalakítjuk hűtőházzá, amennyiben lehetséges. Ezen felül, már üzemelő, de technikai kivitelezésében elavult hűtőházak korszerűsítését is vállaljuk! Mert a mi célunk az Ön sikere!

 

HOGYAN ZAJLIK A HŰTŐHÁZAK GENERÁL KIVITELEZÉSE?


 

Üres telephely esetén

  • A meglévő tervrajzok áttekintését követően, személyes megbeszélés során tisztázzuk az ügyfél egyedi igényeit;
  • A többszöri helyszíni bejárást követően, amely az ügyfeleinkkel történik, megkezdjük a hűtőház generál kivitelezését.
  • A tervek alapján elkezdődnek a földmunkák a telephely területén.
  • A földmunkák végeztével a hűtőház építés következő fázisában sor kerül az épületszerkezet kialakítására, a szendvicspanelek, a világítás- és légtechnikai eszközök felszerelésére és beüzemelésére.
  • A kész hűtőházban található hűtéstechnikai eszközökre rendszeres karbantartás mellett áll módunk csak garanciát vállalni! A karbantartási szerződés az ügyféllel közös megállapodás során születhet meg.

 

Már meglévő telephely esetén

Már meglévő és aktívan üzemelő, illetve meglévő, de jelenleg nem működtetett hűtőházak újratervezését, és/vagy korszerűsítést is vállaljuk! A teljes munkafolyamat alatt, műszaki ellenőr van jelen az építkezés helyszínén, aki online naplót jegyez, így mindkét fél egyszerűen visszaellenőrizheti az egyes fázisokat.

Az elkészült épület átadásánál, mindkét esetben karbantartási szerződés születhet, amellyel párhuzamosan a távfelügyeleti eszközök beüzemelése is megtörténhet. Ezen felül vállaljuk a hűtéstechnikai rendszerek szivárgásvizsgálatát is - cégünk a hűtőházakkal kapcsolatos egyéb karbantartási munkálatokat is elvégzik. Karbantartást cégünk csak abban az esetben vállal, ha az ügyféllel megelőzően karbantartási szerződést irtunk alá, melyben belefoglaltatik egyes hűtőgépészeti eszközök garanciája.

 

Távfelügyelet

A távfelügyelet a telephely földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül – az interneten keresztül felügyelhető rendszert jelenti. Ha az Ön hűtőházának egyes berendezése(i) a működésükben anomáliát mutatnak, úgy a rendszer automatikus riasztást küldhet munkatársaink számára, akik kielemzik a kapott adatokat, és azonnali beavatkozást igénylő esetben a lehető leghamarabb kiszállnak a helyszínre a javítás végrehajtása ügyében. Az automatikus riasztást akkor célszerű eszközölni, ha az Ön vállalkozása nem rendelkezik a telephelyen megbízott, szakértő karbantartó munkaerővel.

A távfelügyelet segítségével aktív internetes kapcsolat esetén Ön, és cégünk is kaphat a hűtőházban üzemelő technikai eszközöktől riasztást a működésben fellépett problémák esetén. A távfelügyeleti rendszer sms- és email formában is képes ezeket a figyelmeztető üzeneteket kiküldeni, így apróbb fennakadások esetén, pl. egy biztosító szekrényben lekapcsolt áramkör esetén Ön, vagy karbantartó munkatársa is elháríthatja a problémát.

Azonnali beavatkozást igénylő esetekben cégünk szakemberei az aktuális leterheltség függvényében a lehető leghamarabb kiszállnak a helyszínre, és orvosolják a kialakult problémát.

De Központi ügyelet is ügyfeleink rendelkezésére áll – ez napi 24 órában hívható!
+36 20 217-6000

 

Országhatáron túl is vállaljuk szolgáltatásaink biztosítását ügyfeleink részére!

 

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!