Betonfúrás, furat készítés, födém áttörés


Csövet, vezetéket szeretne bármely épület, csarnok falszerkezetén, födémszerkezetén esetleg tetőszerkezetén átvezetni, legyen az vasbeton vagy téglafal. A csarnoképítés, hűtőház tervezés és kivitelezés mellett, betonfúrást, furat készítést és födém áttörést is vállalunk. Kész helyiségekben a tisztasági és a helyre állítási munkálatok elkerülése miatt nem hagyományos módon végezzük a faláttörést, hanem gyémántfejes koronafúróval.

A gyémántszemcsés koronák az épületszerkezetben található különböző anyagokat pl: betonvasat is könnyedén elforgácsolja ezért tudunk milliméter pontossággal dolgozni.

betonfúrás

A gyémántszerszámnak köszönhetően vibrációmentes és a speciális vízhűtés miatt 98% ban pormentes.

A gyémántszemcsés betonfúrás a beton, vasbeton szerkezetek, panelfalak, födémek megmunkálásának legkedveltebb és legkorszerűbb módszere.

A furatkészítés alkalmazási helyei:


  • Aljzat és födémnyílások készítése
  • Légtechnikai és gépészeti furatok, áttörések, szellőzőnyílások készítése
  • Gépalapok fúrása, dübelfuratok készítése
  • Egyéb vasbeton, tégla, bazalt, gránit stb. szerkezetek fúrása


A munkafolyamatot az alábbi videóban megtekintheti.

Födémfúrás, falfúrás, sorozatfuratok kialakításának nagy számában való megrendelésénél egyedi árakat biztosítunk.

Egy darab furat rendelésekor is elvégezzük a munkát ez esetben a minimum fizetendő ár 25.000 Ft (Heves megyében), két darab furat esetén a minimum ár 30.000 Ft. Heves megyén kívül kiszállási költséget számítunk fel, ami 120 Ft/km + áfa. Több furat esetén a lenti táblázatban lévő árak érvényesek.

Az áraink nem tartalmazzák:

  • Éjszakai munkavégzés +30%
  • Munkavégzés hétvégén és ünnepnapon + 50%
  • A megrendelő hibájából eredő helyszíni várakozás 4.000 Ft/óra/ fő

Az egységárak egy centiméter fúrási mélységre vonatkoznak. Az áraink tájékoztató jellegűek, kérjük részletes ajánlatért forduljon hozzánk bizalommal.

furat készítés


VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!