Ebben a cikkben:

Zöld jövő a hűtőberendezések piacán!

2018. november 29.
1873
Zöld jövő a hűtőberendezések piacán!

Környezettudatosan építkezni és környezettudatos szemlélettel vállalkozni egy meghatározó tényező a Földünk jövője érdekében. Nem mindegy, hogy milyen alapanyagokkal dolgozunk, hiszen nem csak a környezetünk, de saját magunk érdekét is szolgáljuk ezzel. 

A szendvicspanel az egyik legelterjedtebb és legmodernebb építőelem az ipari épületek, tetőszerkezetek létrehozásában. Egy hűtőház, hűtőberendezés szempontjából kiváltképp fontos a jó hőszigetelés. Ezért a szendvicspanel szerelés magas minőségében hozzájárul az adott épület hőháztartásának egyenletes fenntartásához. A téli fagyban vagy a nyári hőségben is könnyűszerrel biztosíthatjuk megfelelő hőmérsékletet minimális energiafelhasználás mellett. Köztudott, hogy a meleg felfelé száll, ezért a tetőszerkezetet szendvicspanel szerelés kivitelezéssel érdemes létrehozni, mivel a jó szigetelése miatt megtartja a hőt, ezáltal kevesebbet kell fűteni, csökkenteni tudjuk a fűtésköltséget. A könnyűszerkezetes épület nagyban hozzájárul, hogy optimalizálni tudjuk a hűtőberendezéseink működését. Csökken az energiafelhasználás, ami környezetvédelmi szempontból rendkívül fontos, valamint e technológia beruházása rövid időn belül megtérül.

Szendvicspanel gyors egyszerű megoldás

Milyen más előnyökkel rendelkezik a szendvicspanel?


A szendvicspanel szerelés egyik közkedvelt tulajdonsága, hogy könnyű, hamar felépíthető és strapabíró. Tartós elemekről van szó, amelyek ellenállnak a korróziónak, a különböző behatásoknak és az időjárás változékonyságának. Fontos megemlíteni, hogy kialakításának köszönhetően tűzálló, ezzel biztonságot nyújt az Ön számára. A szendvicspanel két trapézlemezből, közepén egy PUR habból áll, ami több színben és típusban is elérhető, így biztosan Ön is megtalálja a megfelelőt. 

Tervezzen velünk és spóroljon a szendvicspanel szerelés segítségével! 

További információ

Széchenyi 2020 - Európai Strukturális és Beruházási Alap
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!