Ipari hűtéstechnika

Ipari hűtéstechnika az élelmiszeriparban


A hűtés fontossága már a hétköznapi életben is komoly jelentőséggel bír, hiszen aligha van olyan otthon, amelyben ne lenne megtalálható hűtőszekrény és fagyasztó. Habár ez a legtöbbünk számára teljesen természetes dolognak tűnik, kevesen gondolnak arra, hogy az élelmiszereket már a boltokban, és szállítás, tárolás során is hűteni kell valahol ahhoz, hogy kifogástalan minőségben juthassanak el hozzánk. Erre az egyik legkézenfekvőbb megoldást egy gondosan kivitelezett hűtőkamra nyújthatja. 

A vágóhidakon, a tejiparban vagy a zöldség- és gyümölcsfeldolgozó üzemekben elengedhetetlen lesz egy professzionálisan kialakított és megbízható ipari hűtőtechnika létesítése ahhoz, hogy vállalkozásunk gördülékenyen működhessen. Az ipari hűtéstechnika szolgáltatásunkon belül lehetőség nyílik speciális hűtőkamrák tervezésére és kivitelezésére is, melyeket kifejezetten a nagy üzemek számára ajánlunk. Habár az ipari méretű hűtőkamráknak elsősorban az élelmiszeripar, szállítmányozás és vendéglátóipar területein vehetjük nagy hasznát, nem ritka a közcélú (pl. műjégpálya) felhasználás sem. 

Ipari hűtőkamrák szakszerű tervezése és kivitelezése


A hűtőkamrák minden esetben az adott helyszín, az épület adottságai és egyéb tényezőinek figyelembevételével kerülnek megtervezésre, majd kialakításra. Egy ipari méretű hűtéstechnika kialakítását csakis erre szakosodott cég végezheti el, hiszen mind a gépparkot, mind a szakmai tudást illetően számottevő felkészültséggel kell rendelkezni. Az ipari hűtéstechnika általában egy igen komplex rendszert foglal magában, így ha a kivitelezés bármely lépésébe hiba csúszik, akkor az komoly károkat okozhat. Szakembereink kellő odafigyeléssel és körültekintéssel végzik el a fennálló projekteket, mely egyben garancia is a későbbi hibamentes működtetésre.


Ipari hűtőkamrák kialakítása
Tervezzen bátran az Amega Hűtőmester Kft-vel és bízza ránk az ipari hűtőkamrák kialakítását!

Hűtéstechnika kialakítása a legszigorúbb előírások betartásával


Az élelmiszerfeldolgozó és előállító üzemek esetében a lehűtött helyiség mérete és kialakítása mellett, előtérbe kerül a lehűteni kívánt termékek higiéniája is. Ezen túlmenően pedig egy sor nagyon szigorú élelmiszerbiztonsági és egészségvédelmi előírásnak kell megfelelni a kialakítás során. Az általunk kivitelezett hűtéstechnikai rendszerek, hűtőkamrák minden esetben megfelelnek a magyar és az EU szabványainak is.  Nagyobb értékű élelmiszerek tárolása és hűtése esetén érdemes lehet átgondolni a cégünk által kínált távfelügyeleti és riasztó rendszerek kiépítését is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Amennyiben ipari méretű hűtőházban gondolkodunk, személyre szabott árajánlattal tudunk szolgálni, melyet egy helyszíni felmérést követően kalkulálunk ki. Cégünknél minden esetben a megfizethető árak kialakítására törekszünk, amely mindkét fél számára kedvező feltételeket biztosít. A fejlett szervezeti és logisztikai tervezésünknek hála rövid átfutással tervezzük, építjük meg, alakítjuk át jövőbeli vagy leendő hűtőházát, hűtőkamráját legyen szó bármilyen speciális igényről. 

KÉRJE RÉSZLETES ÁRAJÁNLATUNKAT!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!