Rólunk


Az Amega Hűtőmester Kft. korszerű hűtőkamrákkal és professzionális szakemberekkel, a lehetőségeket széleskörűen megvizsgálva, minden igényt kielégítően áll a vásárlók rendelkezésére. Cégünket 2005-ben alapítottuk. Fő profilunk a hűtéstechnikán belül a hűtőházi és egyéb nagy berendezések tervezése, kivitelezése, szervízelése. Tevékenységünk minden területén törekszünk az igényes és precíz munkára, ezért elsősorban Bitzer, Copeland, Güntner és Danfoss gyártmányú gépi elemeket és hűtőköri alkatrészeket építjük be kivitelezéseink során.  Minden igényt kielégítően állunk rendelkezésére.

Kérdései vannak?


A lehűteni kívánt helyiségek kapcsán rengeteg kérdés merülhet fel, ezért amennyiben kérdése lenne, kérjük, hogy vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, akik szívesen állnak az Önök rendelkezésére.

A személyes ügyintézésben hisz?


Látogasson el hozzánk! Címünk: Gyöngyös, Egri út 30.

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonos elérhetőségeink bármelyikén időpont egyeztetésért: +36 20 217 6000 vagy +36 37 500 148.

Nálunk a szakértelem a jó árakkal is párosul, kérjen ajánlatot még ma! Munkatársaink bármiben állnak az Önök rendelkezésére.

Széchenyi 2020 - Európai Strukturális és Beruházási Alap
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!