Távfelügyelet és szivárgásvizsgálat

Vállalatunk elhivatott a biztonságtechnikai berendezések területén is, ezért foglalkozunk távfelügyeleti- és riasztó rendszerek kiépítésével.

A biztonság is legyen garantált!

A hűtőház építés során szerzett sokéves tapasztalatunkkal és megfelelő szakmai hátterünkkel egyetemben kimagasló minőségben, garantáltan megtervezzük és elvégezzük a komplett kivitelezését a távfelügyeleti- és riasztó berendezéseknek az Ön hűtött tereibe. Ennek a professzionális hőmérséklet védelmi berendezésnek köszönhetően számos probléma, megelőzhetővé vált. Lényege, hogy az amint az adott helyszínen, probléma lép fel, beindul az általunk telepített riasztó berendezés, amelyről a központ is értesítést kap.

Szivárgásvizsgálat
– hűtőrendszerek kötelező szivárgásvizsgálatának végzéseElőzzük meg a szivárgást!

Az Amega Hűtőmester Kft. tevékenységi körében tudhatjuk a hűtőrendszerek kötelező szivárgásvizsgálatainak elvégzését, amelyekről kötelező jelleggel jegyzőkönyv is készül. A vizsgálatokat szabályozott időközönként végre kell hajtani, hiszen ha azt szeretnénk, hogy minden hűtéstechnikai berendezésünk megfelelően működjön, akkor rendkívül fontos, hogy azok rendeltetésszerűen üzemeljenek. Emiatt is kell szabályos időközönként elvégeztetünk például az úgynevezett szivárgásvizsgálatot. A szivárgásvizsgálat alatt, ha bármilyen hibát, szivárgást találunk, úgy azt Önnel egyetértésben gyorsan és hatékonyan kijavítjuk.

Vállalatunk az ország egész területén biztosítja szolgáltatásait. Arra törekszünk, hogy minden speciális igényt kielégítsünk, ezáltal pedig minden leendő és már meglévő ügyfelünk elégedetten vegye igénybe szolgáltatásainkat.

Kérdéseivel, esetlegesen felmerült problémáival, szivárgásvizsgálat megrendelésével keresse kollégáinkat bizalommal.

Ne feledje, hűtőháza gazdaságos működése Önön is múlik!


VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!