Ipari csarnoképítés, acélcsarnok építés, kivitelezés

ipari csarnoképítés generálkivitelezéssel
Acélcsarnok építés szendvicspanellel, teljes körű csarnok kivitelezés, építés

Ma már számos csarnoképület lát napvilágot, melyek közül az acélváz szerkezetből épülő típusok kiemelt szerepet kapnak. Az acélváz felhasználási területe rendkívül széleskörű, így gyakorlatilag tényleg bármit meg tudunk építeni egy acélszerkezetes megoldással.

Vállaljuk az alábbi csarnoképületek megépítését generálkivitelezéssel:


 • szárazáru raktárak, 
 • hűtött raktárak, 
 • gép-és terménytárolók,
 • gyártócsarnokok,
 • mezőgazdasági épületek,
 • de ezen felül gyakorlatilag bármilyen jellegű felhasználásra alkalmas csarnoképületek megvalósításában számíthat ránk.

Csarnok generálkivitelezés, építés referenciával

KÉRJE RÉSZLETES ÁRAJÁNLATUNKAT!

Minőségi acélcsarnok építés szendvicspanellel

az Amega Hűtés és Generál Kft. csapatával


Az általunk készített ipari csarnokok alapvetően könnyűszerkezetesek, amit egy stabil acélszerkezetes csarnokváz és a csarnok felületére kerülő szendvicspanel falburkolat tesz még hatékonyabb választássá. Az acélszerkezet és a szendvicspanel maradéktalanul megfelel az aktuális tűzbiztonsági követelményeknek is. 

 • Acélváz csarnokszerkezet a stabil alapokért

Az acélszerkezetes csarnokok kiemelkedő előnyökkel kecsegtetnek, kezdve azzal, hogy szinte megszámlálhatatlan felhasználási területre szabhatjuk leendő csarnokunk funkcióját. Ha azonban későbbi korszerűsítésre kerülne sor, akkor is jól járunk az acélváz szerkezetekkel, hiszen könnyen kivitelezhető a bővítés és átalakítás is.

Az acélvázból épült csarnokszerkezet messze felülmúlja a hagyományos betonozással készült épületeket mind költséghatékonyságban, mind a kivitelezés gyorsaságában. Az acélváz szerkezetből kivitelezett csarnoképítés amellett, hogy nagy épületmagasságra ad lehetőséget, egy rendkívül stabil, biztonságosan használható és nagy teherbírású épületnek ad otthont. Az acélszerkezeti elemek előre legyártásra kerülnek, így a helyszíni szerelést gyorsan és egyszerűen kivitelezzük.

Cégünknél az acélcsarnok építés precíz tervezéssel, összehangolt csapatmunkával és szakszerű szerelési terv alapján megy végbe.

 • Szendvicspanel szerelés az ipari csarnoképítés során kiváló hőszigetelésért

A szendvicspanel az egyik legjobb megoldásnak bizonyul, ha építőelemről van szó. Választásával sokat tehet azért, hogy egy korszerű, energiahatékony és minden tekintetben megfelelő csarnoképülettel lendíthesse fel vállalkozását. A szendvicspanel alkalmazásával jelentősen csökkenthet kiadásain, és hosszútávon is egy kedvező befektetés elé nézhet. Ezek az építőelemek kiváló hőszigetelő képeséggel bírnak, ami különösen előnyös egy olyan csarnokban, ahol hűtéstechnikát is beépítünk. Ráadásul amellett, hogy egy kifejezetten tartós és stabil építőelemről van szó, egy szuper esztétikus csarnoképületet tudunk kialakítani a segítségével. Mindezt tovább tetézi, hogy a szendvicspanelek használatával a csarnok kivitelezés is igen rövid idő alatt célba érhet.

A szendvicspanelek ezen felül részegységek elválasztására is kiválóan felhasználhatóak, így a hang- és hőszigetelés mellett, a térelválasztásban betöltött szerepük sem elhanyagolható.


Profi ipari csarnoképítés és teljes körű csarnok kivitelezés
Lendítse fel vállalkozását a profi csarnok kivitelezés segítségével! Az egyedi csarnoképítés árak felől érdeklődjön munkatársainknál!

Vállaljuk a szendvicspanel csarnok tervezés, építés teljes folyamatát


Cégünknél, a csarnok kivitelezés során csakis a legkiválóbb minőségű szendvicspanelek és acélváz szerkezetek kerülnek beépítésre. Az acélváz szerkezetek és szendvicspanelek párosításával tehát mutatós, tartós és minőségi csarnoképületek láthatnak napvilágot. Ha megfizethető csarnoképítés árak iránt érdeklődik, akkor válassza Ön is az Amega Hűtés és Generál Kft. csapatát!

Miért bízza a csarnoképítés, csarnok kivitelezés folyamatát szakértői kezekre? 


Az ipari csarnoképítés során első lépésként meghatározzuk az építmény funkcióját , hiszen teljesen más szempontok alapján kell egy sertéstelepet, egy szárazáru raktárat vagy egy műhelycsarnokot megépítenünk. Nem mindegy például, hogy szükséges-e közlekedőfolyosót terveznünk, milyen munkálatok folynak majd a csarnokban, vagy éppen milyen higiéniai előírásokat írnak elő a hatályos jogszabályok, ha élelmiszerraktárról van szó.

Gyakorlott kivitelező cégünk segít az ipari csarnoképítés során felmerülő speciális elvásárok teljesítésében is . Ilyenek lehetnek például a hőmérsékletre, a légsebességre vagy csak az épület kialakítására vonatkozó előírások. És akkor itt még nem tettünk említést a kivitelezési és engedélyezési tervekről sem. Ha mindezt profi szakmai csapatunkra bízza, akkor biztos lehet benne, hogy nem kerüli el semmi a figyelmünket és minden szükséges elintéznivalót elvégzünk Ön helyett.

A csarnoképítés megtervezése és kivitelezése tehát számottevően eltér bármilyen más építészeti munkától, és a tervezőknek minden esetben ismerniük kell a csarnok felhasználási céljához kapcsolódó kritériumokat. Nem mellesleg a kivitelezés fázisai vagy a felújítás lépései sem említhetőek egy lapon egy hagyományos létesítménnyel. Ahhoz, hogy a leendő csarnok az építés végeztével minden szempontból megfeleljen majd, érdemes olyan kivitelező céget megbízni a projekttel, akik már rendelkeznek ilyesfajta szakmai tapasztalattal. Ez nem csupán egy jól átgondolt lépés, de egyben egy megbízói érdek is ahhoz, hogy vállalkozása a jövőben is gördülékenyen működhessen.

Érdeklik a csarnoképítés árak? Szívesen megtudna többet szolgáltatásainkról? Lépjen velünk kapcsolatba és kérje személyre szabott árajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS

Könnyűszerkezetes csarnok


Az ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági ágazatban működő vállalkozások számára a gyártás, üzemszerű munkavégzés, illetve a különböző anyagok (pl. alapanyagok, készáru, eszközök, gépek, stb.) tárolása, raktározása elsődleges feladat, azonban ehhez megfelelő helyszínekre is szükség van. Mindegyik esetben alapvető követelmény az épületekkel szemben, hogy maximálisan biztosítani tudják a kívánt funkció folyamatos, zavartalan működését.

Előnyei

 • A könnyűszerkezetes acélcsarnok építés számos területen nyújt költséghatékony, gyorsan kivitelezhető és hosszú távú megoldást. Az ipar, mezőgazdaság terén gyakori, hogy nincs szükség hatalmas üzemek felhúzására, elegendőnek bizonyulhat egy-egy kisebb könnyűszerkezetes épület is, melyek alkalmazhatók raktárépületként, szerelőüzemként, termelőcsarnokként, hangárként stb.
 • A csarnoképítés során a könnyűszerkezetes épületek gyorsan összeszerelhetők és karbantarthatók, költséghatékony és rövid távon megtérülő épülettípust kínálnak. Könnyen ellenállnak a káros behatásoknak és az egyedi igényeknek, elvárásoknak megfelelően tetszőlegesen alakíthatók ki, ami magában foglalja a belső gépesítés és egyéb szerkezeti elemek megvalósítását is.
 • A már korábban leírtakon túl, a könnyűszerkezetes acélcsarnok építés további előnyei közé tartozik, hogy a kivitelezési idő jelentős lecsökkenése mellett a rejtett és plusz költségekkel sem kell különösebben számolni, ugyanis az előzetes kalkulációk alapján a végső árakat egészen pontosan meg lehet adni. 
 • A csarnoképítés gyors és költséghatékony mivolta azonban korántsem jelenti azt, hogy ezek az épületek ne lennének kellően strapabíróak. Ezek a könnyűszerkezetes csarnokok, ha megfelelő szaktudással és alapanyagokkal épültek, akkor tulajdonképpen hosszú évekig, évtizedekig nem is igényelnek jelentős karbantartást, ellenállnak az időjárás viszontagságainak. 
 • A csarnokok tehát funkciók és egyedi igények szerint alakíthatók, felszerelhetők. A céloknak megfelelően ezek temperálhatók, riasztókkal, és kamerarendszerrel is elláthatók, de tulajdonképpen bármilyen gépesítést meg lehet oldani. 


Megfizethető ipari csarnoképítés árak
Az Amega Hűtés és Generál Kft-nél a kiváló szolgáltatások mellé megfizethető csarnoképítés árak járnak!

Amega Hűtés és Generál Kft.: az ipari csarnoképítés szakértője!


Az Amega Hűtés és Generál Kft. immáron több, mint 15 éve foglalkozik a hűtőházi és egyéb nagy berendezések tervezésével és kivitelezésével. Cégünk az utóbbi években jelentős tapasztalatot szerzett az acélváz csarnokszerkezetek megtervezése és kivitelezése terén is. Szakembereink kellő rálátással rendelkeznek az ipari csarnoképítés megtervezése és kivitelezése kapcsán, és a jelenleg hatályos építési előírásokkal kapcsolatban is naprakészek. Ne bonyolódjon bele a kivitelezést megelőző engedélyezési folyamatokba és tervdokumentációk elkészítésébe, hiszen cégünknél mindenben számíthat ránk! Kollégáink rátermettségének és magas színvonalú szakmai tapasztalatának hála, rövid határidőkkel biztosítjuk a csarnokok komplett megtervezését és generálkivitelezését, beleértve a kulcsrakész átadást is. 

Akár raktár-, hűtő- vagy más jellegű csarnok tervezés, építés, akár szendvicspanel szerelés áll a jövőbeli terveiben, cégünknél minden projekt esetében számíthat majd ránk. A személyre szabott csarnoképítés árak egy előzetes helyszíni felmérést követően kerülnek megállapításra. A csarnoképítés árak miatt ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot, hiszen munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére!

Generálkivitelezés: a tervezéstől a kulcsátadásig ránk bízhatja a csarnoképület megvalósítását!


Cégünknél az acélcsarnok építés munkafolyamatait generálkivitelezésben is tudjuk vállalni. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a csarnoképítés során:

 • az épületgépészeti szerelést,
 • a villamos szerelési munkálatokat,
 • a közműcsatlakozásokat,
 • és a csarnokhoz tartozó építőmesteri munkálatokat (földmunka, alapozási munkálatok, belső ipari padló készítése) is egy kézben látjuk el.

A szakembereink Önnel szorosan együttműködve dolgoznak majd a helyszínen, és az egyedi igényeket, elvásárokat is figyelembe véve kínálják a lehető legoptimálisabb megoldást. Amennyiben úgy dönt, hogy egy generálkivitelezés keretén belül szeretné megvalósítani a csarnoképítéssel kapcsolatos terveit, akkor elegendő lesz egyetlen szerződést kötnie. A generálkivitelezés segítségével nem lesz szükség a megfelelő szakemberek keresgetésére, hiszen mindent egy kézben elvégzünk. Mi tervezzük meg a csarnoképületet, mi szabjuk meg a határidőket, mi felügyeljük a munkát és mi intézzük az alapanyagok beszerzését is. Így tehát a megtervezéstől egészen a csarnok kivitelezés, építés és kulcsrakész átadás folyamatáig, minden egyetlen kézben fut majd össze.

Egyedi és megfizethető csarnoképítés árak egy karnyújtásnyira!

Kérjen részletes árajánlatot az űrlap kitöltésével!

Ajánlatkérés

Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
Széchenyi 2020 - Európai Strukturális és Beruházási Alap
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása