Szendvicspanel szerelés

szendvicspanel szerelés profi kivitelezéssel

Szendvicspanel: professzionális építőanyag a mai modern kor kihívásainak eleget téve


Manapság egyre fontosabbá válik a költséghatékonyság és az energiahatékonyság az építkezések során. Az utóbbi szempont nem csak a saját költségeink minimalizálása végett lényeges, de az ökológiai lábnyomunk csökkentése és a klímaváltozás lelassítása miatt is. Ezáltal egyre nagyobb igény kerekedik fel az olyan építőelemek iránt, amelyek nem csak megbízhatóak, de minden egyéb igényt is maradéktalanul kielégítenek. Az egyik ilyen építőanyag a szendvicspanel. Ha szeretnénk, hogy a lehető legrövidebb időn belül használatba vehessük az újonnan felépülő épületet, hűtőházat vagy üzemet, akkor a szendvicspanel kiváló megoldást nyújthat erre a célra is. 

A szendvicspanel nem más, mint két lemezlap, amely között egy szigetelő réteg található (ez lehet purhab, vagy ásványgyapot). Ez a technológia megoldás kiváló hőszigetelést és összeszerelése során légmentes tömítést biztosít. A szendvicspanel szerelés hatékony eljárás, amellyel energiát spórolhat meg vállalkozásának, emellett esztétikus látványt is ad az épületnek.


KÉRJE RÉSZLETES ÁRAJÁNLATUNKAT!

Miért a szendvicspanel?


  • Kiváló hőszigetelő képesség: amikor hűtéstechnika kialakítására szánjuk el magunkat akkor nagyon fontos tényező a költséghatékonyság. Ez azonban nem csak az építőanyagok árában merülhet ki, hanem a későbbi megtérülésben is. Egy szendvicspanel rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsággal bír, így számokban mérhető költségcsökkentést érhetünk el a hűtőházakban, ahol állandó szinten kell tartani a hőmérsékletet. Ha a szendvicspanel szerelés tehát megfelelően történik, akkor rengeteg pénzt tudunk megspórolni hónapról-hónapra.
  • Hosszútávú élettartam: a szendvicspanel egy kiváló fizikai tulajdonságokkal bíró anyag, hiszen nem csak tartós, de ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ezen felül pedig az épületfizikai és tűzvédelmi követelményeknek is maradéktalanul eleget tesz. Könnyű a javítása, és cseréje, amely mindössze alacsony anyagi befektetést igényel. Maximálisan kielégíti a magas higiéniai követelményeket is, ezek mellett ellenáll a magas hőmérsékletnek és a külső mechanikai hatásoknak is.

szendvicspanel szerelés gyorsan egyszerűen
Generálkivitelezés: szervezze ki egy kézbe az összes ide vonatkozó tevékenységet!

  • Gyors beszerelhetőség: a szendvicspanelek előre legyártva és méretre vágva érkeznek meg a szendvicspanel szerelés helyszínére. Gyorsan beszerelhető, így vállalkozása nem esik ki hosszú időre a termelésből a szerelés ideje alatt sem. A falhoz hasonlóan a tető szendvicspanel szerelése során is gyorsan és eredményesen lehet haladni, így nem maradunk sokáig egy biztos fedő nélkül.
  • Sokoldalú felhasználás: a szendvicspanelek nagyon eredményesen használhatóak fel fal- és tetőburkolatként (tető szendvicspanel szerelése), belső térelválasztásra, és hőszigetelésre is olyan helyen, ahol fontos az energiahatékonyság. 
  • Megfizethető ár: a szendvicspanel kedvező árának hála bárki számára egy elérhető alternatívát kínál. 

Szendvicspanel szerelés felhasználási területei


A szendvicspaneleket több területen is használják, így ebből sorolnánk fel pár opciót, a teljesség igénye nélkül.

  • üzemcsarnokok
  • gazdasági épületek
  • tornacsarnokok
  • hűtőházak

Sokszínű megjelenési mód 


A szendvicspanelekkel kapcsolatban évente új technológiai fejlesztések látnak napvilágot, így mindig a legkorszerűbb megoldást kínáljuk ügyfeleinknek. Ahogy említettük, esztétikailag is helyt állnak szendvicspaneljeink, hiszen a RAI skála standard színeiből bármelyiket választhatja ügyfelünk, így az egységes képet mutathat az épület többi részével! Ez az állítás pedig ugyanúgy igaz a tető szendvicspanel szerelése és az oldalfali szendvicspanel szerelés esetében is, hiszen mindkét felállásnál a maximumot hozhatja ki a választásából!

egyedi méretű szendvicspanel szerelés
A tető szendvicspanel szerelése ma már rutineljárásnak bizonyul. Kérje szakértőink segítségét a generálkivitelezés módszerével!

A szendvicspanel külső burkolata, az előfestett acéllemez a RAI skála bármely standard színében kérhető, tovább:

-    Légmentes tömítést tesz lehetővé.
-    Standard sávos, sima, vagy mikrobordás kivitelben is kérhető.
-    Hőszigetelő tetőpanelként 3 vagy 5 bordával is rendelhető.
-    Fali szendvicspanelként látszó, vagy rejtett rögzítéssel is felszerelhető.
-    Élelmiszeripari bevonattal is ellátható!

Szendvicspanel szerelés profi módon


Cégünk több, mint 15 éve foglalkozik a hűtőházi és egyéb nagy berendezések tervezésével és kivitelezésével, amelybe a profi módon kivitelezett szendvicspanel szerelés is ugyanúgy beletartozik. Ez idő alatt számos elégedett ügyfelet köszönthettünk cégünknél, és a szakmában eltöltött gyakorlatunk egyben garancia is a kiváló minőségben elvégzett munkára. A hűtést igénylő épületek tervezése és kivitelezése, illetve a szendvicspanel szerelés tehát kiemelkedő helyen szerepel vállalatunk profiljában. Nálunk a tető szendvicspanel szerelése sem okoz problémát, hiszen szakmai felkészültségünknek hála a lehető legrövidebb idő alatt végzünk a ránk bízott projektekkel!

Szendvicspanel szerelés vagy tető szendvicspanel szerelése a cél? Igény esetén egyedi méretű szendvicspaneleket is le tudunk gyártatni!


VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!